5 jubilæumsryttere

Søndag, 09 juni 2013.

I vinters fandt Anne-Marie Maigaard og Helle Stougård fra løbsudvalget ud af, at vi faktisk havde 5 deltagere, som havde været med alle de foregående 9 gange. Så hvis de også kom i år, havde de deltaget i samtlige udgaver af vores 24 timers løb. Vi checkede lige, om de kom i år igen. Det gjorde de.

DET var da værd at fejre.

Anne-Marie og Helle gik i tænkebox. De ville finde på en gave til jubilæumsrytterne. Noget unikt og personligt. Men hvad?

Så kom de i tanke om, vi i Middelfart har en meget dygtig keramikkunstner - Lisbeth Kring Jensen fra www.dendybetallerken.dk. En forårsdag i marts tog de en tur forbi hendes keramikværksted og forelagde idéen.

krukke og lisbeth

Lisbeth Kring Jensen ville gerne være med til at producere 5 unikke stykker keramik, med Bianchi-Melfar 24 timers logoet og navnene på de 5 deltagere.

krukke

Søndag den 2. juni fik vi uddelt keramikkanderne til de fem, som er: Hans Jørgen Thode, Hans Henrik Schytt, Jan Krarup, Jesper Svejstrup og Leo Jensen. (Desværre var det kun Leo Jensen der ikke var taget hjem søndag morgen, da gaverne skulle overrækkes, så vi nåede ikke at få billeder af alle. Vi har selvfølgelig sørget for, at gaven er blevet eftersendt).

leo krukke

Herfra et tillykke til de 5 jubilarer.

At køre 24 timers løb hvert år i 10 år! Det er da ret godt gået.

Herunder har vi fundet lidt billeder fra arkivet af de 5 24-timers ryttere. Man kan da næsten ikke se, der er gået 10 år ;-)

jubilarer2