Roser til vores crew

Af: Løbsledelsen

Det glæder os, at vi modtager mange roser til vores hjælpere efter det nys overståede Bianchi Melfar 24. Vi iler med at bringe roserne videre til vores dygtige crew:

"I skal have stor ros for jeres arrangement. Det fungerede bare perfekt. Det er første gang jeg deltager i løbet og jeg er imponeret over den energi og hjælpsomhed alle hjælpere har udvist. Selv midt på natten hvor alle er trætte. Stor ros og tak til jer. Jeg beklager meget at jeg var kørt ved præmieoverrækkelsen, men så må jeg jo komme igen til næste år og vinde igen." :-)

Dorthe Faurschou Hertz


- "Informationsniveauet på hjemmesiden op til, under og efter løbet var/er særdeles godt og meget professionelt."

- "Allerede ved den første fysiske kontakt med de orange bluser (ved indskrivning/udlevering at startpose) mødtes man af smilende og imødekommende mennesker, og det gjorde, at man i den grad følte sig velkommen. Denne afslappede, smilende og imødekommende form holdtes gennem hele arrangementet, også selvom der var travlhed i teltet."

- "Forplejningen og logistikken omkring den var også super. Selvom der var mange deltagende ryttere, var der aldrig stor kø omkring madbordet, og frem for alt var der rigeligt af alt – ikke mindst væske."

- "Selve løbet, starten, ruten, skiltningen og tidtagningen fungerede også optimalt, og der var for mig at se overhovedet ingen problemer med, at både elite-ryttere og glade motionister, som jeg selv, kørte samme løb, og netop dét havde jeg måske frygtet lidt inden løbets start. Men jeg bemærkede i hvert fald ingen elite-ryttere, der blev irriteret over os andre langsommere ryttere, eller omvendt."

- "Og vejret satte jo så prikken over i’et."

Hilsen Anders Holgaard Schmøkel. Aarup"Takk for et nytt flott arrangement. Øverst på pallen står Baghjulet og alle funksjonærene. Ingen er i nærheten av den pallplassen. Sees neste år. Kanskje bra at ikke hele Europa vet hvor bra dette arrangementet er. 6000 på start i PBP, Melfar 24 hadde vel ikke blitt det samme med så mange deltagere."

Tor Johansen
Øvre Hellvik Øl &Spaserklubb"Hej Leo og resten af Melfar24

Fra min kone Ann og jeg skal der lyde en stor tak for en super godt arrangement. Det var første - og ikke sidste - gang, at vi var med i Melfar24. Gode ruter med fin afmærkning, super god service i depotområdet. Vi ses på landevejen."

Jess Dahl Madsen, DONG EnergyLæs flere roser på løbets Facebookside.

06.06.2011