Samarbejde med JDRF - Melfar 24 støtter diabetesforskningen

Af: Leo Jensen

Melfar 24 har siden 2007 haft Guido van Gucht fra Odder cykelklub som deltager med ganske pæne resultater på 500+ kilometer.

Guido har diabetes og er engageret i arbejdet for at finde en helbredelse for lidelsen via den internationale organisation JDRF.

"Jeg er et helt menneske, bestående af mange, mange lyster og evner – og en del ting, jeg hverken lyster eller evner, men min diabetes kan jeg bare ikke vælge fra - ikke en uge, en dag eller blot et par timer. Den er en uomgængelig faktor, og må tages med i alt, hvad jeg laver og alle de beslutninger jeg træffer."

Denne udtalelse fra Lotte Klim beskriver meget godt de følelser man typisk går rundt med som diabetiker. Dette betyder, at man som diabetiker skal lære at leve med en større daglig stress-faktor. Kan man ikke det, kan sygdommen tage en stor del af livsglæden fra dig.

Diabetes er en kronisk og fortsat uhelbredelig sygdom, som rammer hver 20. dansker. Hver dag året rundt får et barn i Danmark konstateret diabetes, og tallet stiger voldsomt i disse år. En netop offentliggjort undersøgelse viser, at der i 2020 vil være 70% flere børn med diabetes.

En kur mod sygdommen vil være en gevinst både for patienterne, som vil få en langt højere livskvalitet, deres familier og for samfundet generelt. Det vil vi gerne støtte, og derfor er vi et par stykker der kører cykelløbet "Melfar24" for JDRF – Fonden for diabetesforskning, og samler penge ind til det gode formål.

De indsamlede midler går til dansk forskning i helbredelse af diabetes. Cykel med, hold dig i form og hjælp os godt på vej, så at børn i fremtiden også kan være børn!

Besøg Team JDRF's hjemmeside HER, JDRF's danske hjemmeside HER og den internationale hjemmeside HER

 
samarbejde med jdrf
 

 

14.03.2010