Sagt om løbet

Sagt og skrevet om løbet

"Det er blot, at sige mange tak for et meget flot arrangement! Det kørte bare helt perfekt. Gode ruter, fin indkvartering, fortæring af høj klasse, serviceminded personale. I det hele taget et løb, vi vil mindes i lang tid og ikke mindst anbefale til vore cykelvenner."

"Der er tænkt over detaljerne, der er et meget højt servicenivea og en ualmindelig god atmosfære omkring løbet."

"Tak for en professionel kulisse på det der må være den største udfordring på Dansk jord."

"Det er det første rigtig lange cykelløb, som jeg deltager i, men med Melfar24 i frisk erindring, er det bestemt ikke sidste gang."

"En fantastisk julegave! - Løbet var en julegave fra min mand ( han er så romantisk) Han har deltaget de 2 foregående år, og navne som Leo, Palle, Helle og Kaj har været fast på listen over cykel samtaler."

"Tak til Jer alle - så dejligt humør, humor og smil alle 24 timer, det skal man lede længe efter."

"Det I her har fået stablet på benene er simpelthen det mest gennemførte, velorganiseret og ikke mindst servicemindet vi har været med til."

"I har fat i det helt rigtige, og vi vil 100 % sikkert forsøge at stable et større hold på benene til næste år. "

"Konceptet er kanon. "

"Vi havde deltagere med, der ikke regnede med mere end 150-200 km. De ville køre med, når der var energi til det. De kørte alle over 300 km, holdt de pauser, der var nødvendige, og så på hesten igen. Det er de oplevelser vi vil sælge næste års deltagelse på. Alle uanset styrke kan være med."

"Det har været en fornøjelse at deltage i så godt et arrangeret cykelløb. Overalt har man været omgivet at personer, som med et smil og en positiv bemærkning har støttet en når det var nødvendigt."

"Det har været gennemført fra madhold, kontrolposter, sekretariat, fotograf, heppekor og alle de andre som jeg ikke kan komme i tanke om nu. RESPEKT."

"Tak til alle som har været med til at give os ryttere en uforglemmelig oplevelse."

"Eminent! Dette løb er det bedst organiserede jeg har prøvet - FLOT !"

"Hele arrangementet var lige i øjet! Mange tak for et fantastisk løb, og kan kun tilslutte mig alle de roser der er indløbet her på siden. "

"Jeres arrangement og engagement er helt imponerende, forplejningen er helt i top og den moralske støtte I bidrager med løbet igennem især i de svære nattetimer er fantastisk. Mange mange tak for et eminent arrangement. Jeg kommer igen i 2007 og 2008 og...."

"Tusinde tak for en kæmpe oplevelse. Det var fedt at deltage i et løb hvor alder, erfaring eller personlige ambitioner var på så mange forskellige niveauer. Man blev løfter igennem af steminger og de fantastiske medhjælpere der passede godt på en."

"Det er et SUPER godt arangement. Godt tilrettelagt, styr på tingene, super forplejning hvor der ikke mangler noget og ikke mindst et super venligt og engageret personale der altid havde tid, lyst og evne til at hjælpe. Har aldrig oplevet noget der har været så godt før. Tak for det og på gensyn i 2011"