Morten cykler penge ind til Kræftens Bekæmpelse i dag

Af: Helle Stougård

Morten Korshøj fra Vildbjerg, som deltager med nr. 101, cykler penge ind til Kræftens bekæmpelse under dette års udgave af Melfar 24 Hour Cycling Challenge.

Morten er i gang med en livsstilsændring, som foreløbigt har varet i 1½ år. Han har nu tabt 36 kg.

Han fortæller, at han valgte Melfar 24 som sit cykelmål, for at holde sig selv oppe på motionen. Morten har selv fundet en række private sponsorer, som støtter ham og dermed Kræftens Bekæmpelse, således at der for hver kilometer Morten cykler det kommende døgn er 55 kr. til Kræftens Bekæmpelse.

Jeg møder Morten i depotet lørdag eftermiddag. Der står nu 117 km på tælleren. Hans mål er at runde de 300 km, men han føler sig lige nu ikke helt sikker på, at han når det. Vinden ude på dagruten er nemlig strid og Morten synes ruten er lidt for kuperet for ham. Men uanset hvor mange kilometer det ender med, er Morten godt tilfreds.

Nu tager han et velfortjent hvil og nyder lidt godt fra det velassorterede depot i start/målorådet og så glæder han sig til den flade natrute åbner.

Morten har trænet godt op til løbet i dag - især har han brugt mange timer ugentlig på spinning.

Morten forventer at hans kontaktperson fra Kræftens Bekæmpelse får tid til at kigge forbi start/målområdet i Middelfart i morgen tidligt, så han kan få lidt opbakning på de sidste hårde kilometer.

Morten lover os, at vi må vende tilbage til ham efter løbet, så vi kan høre mere om, hvordan hans 24 timers løb spændte af.

Der er yderligere information her www.forlife.dk. Du finder Morten under dette link.

 

 

kraeftens bekaempelse logo morten cykle
06.06.2009